Omdat nu eenmaal niet iedereen gebruik maakt van social media, willen we jullie via deze weg toch op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.
Na de laatste lockdown zijn we natuurlijk geopend in ons geweldige nieuwe pand op de Parijsboulevard. Daar zijn wij allemaal heel erg blij mee!

Dat betekende ook dat we met meer mensen aan de bak moesten. Per januari 2022 bestaat ons team daarom uit 4 mensen. Natuurlijk zijn Iris en Monique er nog steeds, maar zij worden nu bijgestaan en versterkt Willemijn en Myrthe. Super gezellige club mensen hebben we nu.

Over gezelligheid gesproken; ook sinds de laatste lockdown zijn we weer begonnen met de Craftnight. Iedere donderdagavond van 19.00-21.00 komen we gezellig samen om te handwerken. Maakt niet uit wat, breien, haken, borduren, (hand)quilten, kantklossen…Je kan natuurlijk per keer komen, maar je kan ook een strippenkaart afnemen, en dan is er 1 avond gratis. Uiteraard is er koffie en thee met wat lekkers.

De lessen zijn ook weer begonnen. Je kan strippenkaarten afnemen, of per les. Een les is altijd op afspraak en duurt 30 minuten. Dit kan voor zowel breien als haken.