De feestdagen komen eraan! Het moment om een haak- of breifan in jouw omgeving te verrassen met iets leuks. Maar wat geef je nou aan iemand die alles al lijkt te hebben? Wij hebben wat suggesties voor je op een rijtje gezet. Niet wat je zoekt? We geven je graag advies op maat! Zo kunnen we bijvoorbeeld ook pakketten samenstellen voor een patroon + wol voor een trui. En kom je er dan nog niet uit? Dan hebben we altijd nog cadeaubonnen, voor elk bedrag.

Zoek je iets voor een haker met een beetje ervaring? De haakboeken van PicaPau staan boordevol hele leuke patronen van grappige dieren. Doe er wat bolletjes garen bij (en misschien ook oogjes, vulling en een haaknaald?), zodat ze er meteen mee aan de slag kunnen.

Iemand die dol is op sokken breien? We hebben een zeer uitgebreide selectie aan sokkenwol. Handgeverfd, zelfstrepend, uni… Ook hebben we geweldige patronenboeken voor spectaculaire sokken. Of voor gewone alledaagse sokken. Of lekkere dikke sokken. Voor iedereen zit er wel wat bij!

Daarnaast hebben we diverse soorten sokkennaalden. Van de bekende dubbelpunters, tot mini-rondbreinaaldjes, tot gewone rondbreinaalden. Verkrijgbaar als losse naalden van een maat, maar ook in complete sets, zoals deze leuke van Lana Grossa.

Een bol Lana Grossa Gomitolo bevat genoeg garen voor een lekker lange sjaal of omslagdoek. Geef er een leuk patroon bij, bijvoorbeeld de Sophie Swawl van Petite Knit, en ze kunnen meteen aan de slag!

Hebbedingetjes. Wie wordt daar niet blij van? We hebben een flinke selectie aan leuke-maar-nuttige producten. Een mooie toerenteller of pin bijvoorbeeld, van Twill & Print. Een schattig schaartje van Cohana, wat door z’n formaat heel makkelijk mee te nemen is. En de ‘knitting wires‘ van The Knitting Barber zijn inmiddels legendarisch aan het worden. Zo handig voor het parkeren van je mouwen of het tussentijds aanpassen van een trui! De steekmarkeerders van The Knitting Barber zijn niet alleen mooi, maar ook enorm handig!

Wil je een breier heel erg blij maken? Denk dan eens aan een naaldenset. We hebben ze in alle soorten en maten. Van Chiaogoo hebben we diverse sets, zoals deze ‘small‘ set en de geweldige Shortie-set om sokken en mouwen in het rond te kunnen breien.
Ook van Seeknit hebben we mooie sets. Op de foto een kleine set met bamboe naalden in 4 maten, maar we hebben ze ook uitgebreider.
Van Lana Grossa/KnitPro hebben we ook verschillende sets. Bijvoorbeeld deze met metalen verwisselbare rondbreinaalden. Maar we hebben ze ook in hout, of met dubbelpunters voor sokken.