• Kom langs voor een kopje thee
  • Enkele gratis patronen ter beschikking
  • Uitgebreid assortiment

Producten van ChiaoGoo kopen doe je in onze online winkel

Wil jij je naalden en breibenodigdheden van ChiaoGoo online kopen? Wij hebben een groot aanbod aan producten van dit specialistische merk in ons assortiment. De oprichters van ChiaoGoo zijn al generaties lang in de bamboe-industrie werkzaam. Na verloop van tijd werd hun belangrijkste product hun geweldige breinaalden. Nu is het voor de hele wereld mogelijk om ChiaoGoo online te kopen.

Chiaogoo Accessoiretasje blauw
Chiaogoo bolhouder

ChiaoGoo producten online kopen of in de winkel in Utrecht

De naam van het merk komt bij hun moeder vandaan, die alle naalden testte of speciale naalden liet maken. ChiaoGoo staat voor zeer bekwame en handige dame. Tegenwoordig is ChiaoGoo een van de meest gerespecteerde producenten van haak- en breiproducten, die je online kunt kopen in onze webwinkel. Je wilt bij de prachtige naalden van ChiaoGoo natuurlijk net zo fijne garens en wol online kopen. Kies bijvoorbeeld voor de hoge kwaliteit en handgeverfde Malabrigo garens. Zo wordt jouw project een groot succes!

Kom een kopje thee drinken in onze winkel

Kom gezellig langs in onze winkel in Utrecht, dan drinken we een kopje thee! We vinden het altijd leuk om te zien wat de klanten van iWoolly maken met onze producten. Stuur daarom gerust een berichtje met je mooiste creaties, dan delen we deze op onze social media. Ben je benieuwd naar meer informatie over ons of heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via 030-2272 603 of via Facebook en Instagram @iwoollylys.

Geen producten in de winkelwagen.