Uw handwerk- en fourniturenwinkel in Utrecht

De handwerkwinkel van iWoolly in Utrecht is sinds 16 mei 2018 open. Kom gezellig een keer langs voor het mooiste brei- en haakgaren, een fijne nieuwe haaknaald of voor ons grote assortiment aan breinaalden. Ook voor fournituren bent u welkom op de Grauwaartsingel 372a te Utrecht, in Leidsche Rijn Centrum. Daar vindt u ook mooie boeken en tijdschriften ter inspiratie.

Wanneer kom je langs in onze handwerk- en fourniturenwinkel in Utrecht?

We zien je graag langskomen in onze handwerkwinkel in Utrecht! Onze openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur.
  • Dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.
  • Koopavond en op vrijdag tot 20.00 uur geopend.
  • Op zon- en feestdagen zijn we gesloten; je bestelt wel in onze webshop!

We hebben in onze handwerkwinkel in Utrecht een breed assortiment aan garen en naalden beschikbaar van een groot aantal merken. Kies je voor Malabrigo garen of ben je op zoek naar ChiaoGoo naalden? Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in de handwerkwinkel in Utrecht? We bieden onze producten ook in de webshop aan! Zo is het niet alleen mogelijk om producten zoals wol te kopen in fourniturenwinkel in Utrecht, ook in de webshop koop je je favoriete wol. Hier vind je ook voorbeelden van patronen om verschillende creaties te maken.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over de verschillende producten van onze fourniturenwinkel in Utrecht of wil je graag advies bij het breien en haken? Wij vinden het leuk om je te adviseren! Voor advies of tips ben je welkom in onze handwerkwinkel in Utrecht. Maar we zijn ook bereikbaar op het telefoonnummer 030-2272 603 of via Facebook en Instagram @iwoollylys. Neem gerust contact met ons op! Wist je dat we ook een YouTube account hebben? Hierop staan verschillende instructievideo’s over haken en breien. Je vindt ons account onder de naam: iWoolly Lys. We zien je graag bij onze fourniturenwinkel in Utrecht of op de webshop!

Geen producten in je winkelmand.