• Kom langs voor een kopje thee
  • Enkele gratis patronen ter beschikking
  • Uitgebreid assortiment

Malabrigo garen

Malabrigo garen is geheel natuurlijk en geverfd in ketels, er komt niets synthetisch bij kijken. De prachtige handgeverfde garens zijn ongelooflijk zacht en hebben een geweldige diepte in de kleur. Dit maakt het werken aan een project met Malabrigo garen een waar feestje! Malabrigo is een familiebedrijf dat garens maakt op een boerderij in Uruguay. Ze hebben een lijn aan garens ontwikkeld met de zachtste vezels. Er zijn 17 verschillende basisgarens  in wel 300 verschillende kleuren!

Chiaogoo Accessoiretasje blauw
Chiaogoo bolhouder

Koop je Malabrigo garen in onze winkel of webshop

Een groot deel van de Malabrigo garens vind je terug in ons uitgebreide assortiment. Het garen van Malabrigo in het assortiment van iWoolly zijn gemaakt van wol van het merinosschaap. Dit schaap wordt wereldwijd geprezen om de hoge kwaliteit van de wol! Voor nog meer soorten wol kun je terecht in onze winkel in Utrecht of online. Naast Malabrigo, bieden wij ook andere merken aan. Kies bijvoorbeeld om breinaalden te kopen van ChiaoGoo!

Bekijk het aanbod in onze webshop of kom gezellig langs

In onze winkel in Utrecht ben je van harte welkom om een kopje thee te komen drinken. In winkel en onze webshop vind je daarnaast verschillende boeken en tijdschriften, die je kunnen inspireren bij je volgende project! Heb je vragen over het breien en haken, welke garen het meest geschikt is of onze artikelen? Neem gerust contact met ons op of bekijk of je het antwoord vindt bij de veelgestelde vragen. We zijn bereikbaar via 030-2272 603 of via Facebook en Instagram @iwoollylys.

Geen producten in je winkelwagen.