Over ons

iWoolly, passie voor handwerken

iWoolly is ontstaan uit een passie voor handwerken met mooie materialen. Begonnen als leverancier van Malabrigo hebben we de beschikking over de meest prachtige zachte wolsoorten welke de kleuren goed laten uitkomen. De wol van Malabrigo is geheel natuurlijk en geverfd in ketels, er komt niets synthetisch bij kijken. Omdat de vraag breder werd zijn we ook wol van van andere merken gaan aanbieden. Dat is in de loop van de tijd aardig uitgebreid. We hebben een groot assortiment garens van Lana Grossa. Daarnaast hebben we garens van Phildar, Online en Durable. Wat specialere garens in ons assortiment zijn Madeline Tosh en Hedgehog Fibres. Nieuw bij ons is Borgo de Pazzi, een heel hip en upcoming merk dat ook nog eens super ecologisch is.

iWoolly stelt enkele gratis patronen ter beschikking, waarmee je zelf een project ter hand kan nemen en een prachtig product kan maken. We zijn ook altijd benieuwd naar wat onze klanten maken en delen dat graag op Instagram of Facebook.

Behalve brei- en haakgarens hebben we een zeer uitgebreid palet aan breinaalden en haaknaalden, van KnitPro en Clover maar ook Seeknit en Chiaogoo behoren tot ons aanbod.

Naast brei- en haakbenodigdheden verkopen wij ook fournituren, prachtige spelden, naaigarens, ritsen, knopen etc. En dat allemaal in het aller-, allerkleinste winkeltje van Leidsche Rijn Centrum, of natuurlijk hier, online, op iwoolly.nl.

Analoog of digitaal, wij zien u graag!

Kom gezellig langs voor een kopje thee en een praatje, of gewoon voor inspiratie voor je nieuwe (7e, 20ste?) project.

Liefs, Iris en Monique

Geen producten in je winkelmand.